PALMHOF ANTIEK

ART DECO SPECIALIST

Algemene Voorwaarden

Palmhof Antiek / Antiekhandel De Palmhof verkoopt zijn producten zo veel mogelijk in hun oorspronkelijke, originele staat. Vintage en antiek hebben de charme van een geleefd product en onze artikelen verkeren in een goede tot zeer goede staat maar er kunnen gebruikssporen aanwezig zijn, het zijn tweedehands  producten,  mochten het duidelijke gebreken of gebruikssporen zijn, of het beïnvloed het functioneren van het artikel dan vermelden wij dat altijd bij het artikel, als u meer informatie ( detail foto’s of tekst) over een artikel wilt kun u dat zeker bij ons opvragen, zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeerd. 


Wij nemen dan ook in de regel geen gekochte artikelen meer terug, onze advertenties en foto's geven duidelijk de toestand van de aangeboden artikelen waar. Dit ook om te voorkomen dat de klant  hoge verzendkosten moeten gaan betalen danwel dat Palmhof Antiek deze moet gaan verhogen. Wij kunnen ons het retourbeleid van grote Internetwinkels niet veroorloven. De transportrisico's nog niet meegerekend.

p.s. Alle artikelen die De Palmhof verkoopt zijn oude gebruikte artikelen waarop de normale sleet van gebruik door de jaren heen te zien zal zijn, dit geeft de sfeer van een bepaald tijdperk weer, wij kunnen dus niet elk krasje of deukje in de tekst vernoemen maar zullen zeker serieuze schade vermelden.

De Palmhof kijkt alle verlichting na of ze compleet zijn en of ze branden en anders word het bij de advertentie vermeld, houdt u er rekening mee dan bij sommige lampen en kroonluchters  nog de originele bedrading aanwezig is die soms niet meer aan de huidige regels voldoet. U wordt daarom aangeraden bij twijfel een erkend elektricien te raadplegen. Ook worden de lampen geleverd exclusief gloeilampen.

De Palmhof doet er alles aan om de informatie op onze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn maar we zijn niet aansprakelijk voor typefouten en vergissingen gemaakt op de website, o.a. in prijzen en informatie  en kunnen daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Om een bestelling bij de webshop van De Palmhof te doen is het noodzakelijk dat u een aantal persoonlijke gegevens opgeeft.

Antiekhandel De Palmhof gaat zeer zorgvuldig met deze gegevens om en zal daarom ook uw privacy waarborgen en deze niet aan derden verstrekken

De door u verstrekte informatie zal nooit voor andere doeleinden gebruikt worden dan voor het versturen van de bestelling en indien nodig contact met u op te nemen over de bestelling. 

*  Deze website kan links bevatten naar websites die niet eigendom zijn van antiekhandel De Palmhof.

*  Antiekhandel De Palmhof is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

*Antiekhandel De Palmhof is niet verantwoordelijk voor beschadigingen tijdens het vervoer door Postnl. of derden Transportschade is voor risico van de koper, wel kunt u het pakket verzekerd laten versturen. 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen ons en een wederpartij tenzij partijen iets anders zijn overeengekomen. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. Door een bestelling te plaatsen op onze website gaat u akkoord met deze voorwaarden

  

Niets uit onze advertenties en website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Palmhof Antiek / Antiekhandel de Palmhof.